Lavendel

Hudvårdssalong i en rogivande miljö på landet 7 km utanför Kil. Behöver du få en en stund för dig själv i en lugn och avslappnande miljö? Då är Lavendel det perfekta stället för dig. Jag utför behandlingar för inre välmående och yttre skönhet. Behandlingar som jag erbjuder är Ansiktsbehandlingar, Frans & Brynfärg, Pedikyr, Manikyr, Massage, Vaxning, Make-up. Produkter jag använder mig av är Peter Thomas Roth och Phytomer.

Januarierbjudande!

Publicerad 2015-01-13 10:53:00 i Produkter,

Nu städar vi ut julen ur våra hem. Passa då även på att städa din hud efter julens alla godsaker. Vad passar då inte bättre än att jag lämnar 20 % på alla behandlingar under januari månad. Gäller inte presentkort! Erbjud dig själv lite egentid i en lugn och avslappnad miljö på Lavendel Ni når mig för tidsbokning på 070-5666176 går även bra att skicka sms tänk då på att lämna önskemål om dagar och tider som ni kan så återkommer jag med en bekräftelse så fort jag kan. Går även att boka via mail [email protected] Varmt Välkomna till mig i mitt lilla röda hus på landet Annelie på Lavendel Gäller t.o.m 31/1-2015
 

Om

Min profilbild

Annelie Fredriksson

Jag heter Annelie Fredriksson. Utbildade mig 2012-2014 till hudterapeut på Hudvårdshögskolan Internationell beauty School på Kungsholmen, Stockholm. Jag är medlem i SHR och har en internationell examen ITEC.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela